clinica cardiologie contact oftalmologie cardiologie
Acasa
Prezentare
Oftalmologie
Servicii si Tarife
Ecografie
Lista medici
Contact

Cardiologie

Cabinetul de cardiologie s-a deschis in 2013 oferind servicii de diagnostic si tratament pentru afectiunile cardiovasculare.

Personalul medical calificat, prin dotarea existenta cu aparatura de ultima generatie, asigura servicii de diagnostic moderne, ecografie cardiaca si arteriala la cele mai inalte standarde, conform ghidurilor europene in vigoare. Totodata personalul nostru va va ajuta cu sfaturi calificate referitoare la modificarea stilului de viata si la prevenirea afectiunilor cardiovasculare si a complicatiilor.

Cabinetul este dotat cu un aparat ekg si un ecocardiograf performant cu sonde pentru cord si vase, holter ekg, holter tensiune arteriala. Aceasta aparatura permite evaluarea precisa/completa ambulatorie a bolnavilor cardio-vasculari.

Prin serviciile medicale oferite ne dorim sa venim in intampinarea pacientului pentru rezolvarea prompta a problemelor din sfera cardiovasculara, reprezentand o  alternativa medicala moderna si eficienta.

La Centrul Medical Arena veti fi intampinat de un personal prietenos, permanent  peocupat sa va asculte doleantele si sa va indrume,  cabinetul fiind  organizat eficient pentru nu astepta inutil/ elimina tensiunea asteptarii. Pacientii sunt tratati cu respect si profesionalism intr-un cadru placut si relaxant.

Recent dotat cu aparatura noua si de calitate, in cadrul cabinetului de cardiologie se asigura diagnosticarea, tratarea si urmarirea pacientilor cu diferite afectiuni cardiovasculare.
 

Aparatura:

  • Echograf Philips Clear Vue 350
  • Electrocardiograf Philips TC 20
  • Holter ECG Zymed
  • Holter TA model Pressure Track
clinica oftalmologie
telefon cardiologie oftalmologie